Celebrity Cars Blog
On eBay Now...

Vintage John Deere Tractor Table Lamp 1999 For Sale

Vintage John Deere Tractor Table Lamp 1999
When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.


Buy Now

Vintage John Deere Tractor Table Lamp 1999:
$20.00

this is a nice little lamp that i got from an estate sale, buried in a box and needs cleaning. feels like some of the lamp is metal and some is resin, not sure how to clean without possible damage. ill leave that up to the buyer. the lamp stands 12 in tall and the shade is 5 in tall and 6 in wide.
PLEASE DONT HESITATE TO MAKE ME AN OFFER!!
I AM RETIRED SO I AM HOME EVERYDAY AND MY HUSBAND GOES TO THE POST OFFICE EVERYDAY AT 11...IF I GET YOUR ORDER IN TIME FOR ME TO GET IT PACKAGED IT WILL GO OUT THAT DAY...I WRAP AS SOON AS I GET THE ORDERS IF I AM HERE...WHICH IS ALMOST DAILY
****PLEASE FEEL FREE TO MAKE ME AN OFFER*****
**I TRY TO DESCRIBE ALL MY PRODUCTS HONESTLY AND TO THE BEST OF MY ABILITY.I PACK VERY CAREFULLY TO PREVENT BREAKAGE AND I SHIP FAST.IF YOU ARE DIS SATISFIED FOR ANY REASON, PLEASE CONTACT ME BEFORE LEAVING response. IWILL TRY TO MAKE SURE YOU ARE SATISFIED WITH YOU PURCHASE AND I WILL DO WHAT I CAN, WITHIN REASON , TO MAKE SURE YOU HAVE A POSITIVE EXPERIENCE.
I SHIP AS FAST AS I CAN, BUT I WILL ABSOLUTLEY HAVE ITEM SHIPPED WITHIN 2 BUSSINESS DAYS OF PAYMENT, BE AWARE THAT AFTER IT IS SHIPPED, IT IS OUT OF MY HANDS AND I AM NOT ACCOUNTABLE OF HOW THE PACKAGE IS HANDLED AND WHEN IT ARRIVES TO YOU.
Full Returns Accepted Only if The Item is Received Not as Described. Otherwise a partial refund of your purchase price minus initial shipping Charges will apply and buyer will also be responsible for return shipping.
I WILL GLADLY COMBINE SHIPPING, BUT PLEASE WAIT FOR AN INVOICEBEFOREYOU PAY OR I WILL HAVE TO SHIP SEPERATELY. SORRY BUT THERE WILL BE NO REFUNDS ON SHIPPING IF YOU PAY BEFORE THE INVOICE IS SENT BY ME WITH THE ADJUSTMENTS BECAUSE WONT REFUND ME ANY OF MY FEES.**CERTIAN ITEMS WONT SHIP TOGETHER DUE TO RISK OF BREAKAGE, BUT I WILL LET YOU KNOW**DUE TO THE DIFFERENCES IN COMPUTERS, ACTUAL COLORS MAY VARY SLIGHTLY FROM THE COLORS SHOWN. I WILL BE HAPPY TO SEND MORE PICS IF NEEDED, JUST LET ME KNOW. I WELCOME ALL QUESTIONS. Related Items:

VINTAGE JOHN RABONE AND SONS  STEEL RULER LEATHER AND BRASS CASED 50FT picture

VINTAGE JOHN RABONE AND SONS STEEL RULER LEATHER AND BRASS CASED 50FT

$50.91



Vintage John A. Bruce Limited Edition Signed Lithograph Native Print No. 111/325 picture

Vintage John A. Bruce Limited Edition Signed Lithograph Native Print No. 111/325

$200.25



Vintage John Curran for Ellen Rogin 5 Glass Vessels Pour Les Fleurs Mid Century picture

Vintage John Curran for Ellen Rogin 5 Glass Vessels Pour Les Fleurs Mid Century

$70.00